جلسه ستاد امور شاهد و ایثارگر دانشگاه برگزار شد

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱/۲۸ |
جلسه ستاد امور شاهد و ایثارگر دانشگاه برگزار شد
جلسه ستاد امور شاهد و ایثارگر دانشگاه با حضور معاون آموزشی سه شنبه 28 فروردین ماه در دفتر معاونت آموزشی برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: در این جلسه دکتر کوهپایه زاده معاون آموزشی ، دکتر شفائی معاون دانشجویی فرهنگی، دکتر حدیقی دبیر ستاد امور شاهد و ایثارگران، دکتر بیات مسئول کانون بسیج جامعه پزشکی، نمایندگان دانشجو شاهد و ایثارگر در دانشگاه، نمایندگان سازمان بنیاد شهید و جمعی از اعضای هیئت علمی حضور داشتند.
در ابتدا دکتر حدیقی گزارشی از جامعه خانواده شاهد و ایثارگر تحت پوشش دانشگاه ارائه داد.
طبق آمارارائه شده توسط ایشان 827 دانشجو شاهد و ایثارگر مقاطع مختلف در دانشگاه  مشغول به تحصیل می باشند، همچنین 49 شهید دانشجو و کارمند سهم  دانشگاه علوم پزشکی ایران است.
دبیر ستاد امور شاهد و ایثارگران  بیان کرد: تمام سعی خود را بکار گرفتیم تا وضعیت تحصیلی این گروه از دانشجویان را ارتقاء بخشیم  که خوشبختانه نسبت به سالیان قبل موفق عمل کردیم و وضعیت علمی دانشجویان را تقویت و مسائل آموزشی فرهنگی آنها را پیگیری نماییم.
سپس دکتر کوهپایه زاده اظهار کرد: با توجه به شاخص های تعریف شده ، نسبت به آنچه که باید باشیم بالاتر هستیم ، البته برای حفظ دستاوردهای ستاد امور شاهد و ایثارگر باید بررسی کارشناسانه صورت پذیرد و نیروی انسانی متناسب با این حوزه فراهم شود که این موضوع جزء الزامات دانشگاه باید قرار گیرد.
در این جلسه پیرامون موضوعات زیر بحث و تبادل نظر شد و افراد حاضر در جلسه راهکارهای عملی خود را ارائه دادند.
-    تشکیلات ستاد امور شاهد و ایثارگر
-    تفاهم نامه مالی ستاد
-    فضای فیزیکی متناسب ستاد
-    نقل و انتقالات نیروی ارزشی متناسب با این ستاد