بازدید معاون آموزشی دانشگاه از پژوهشکده غدد درون ریز و متابولیسم

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۳/۱۳ |
معاون آموزشی دانشگاه به همراه جمعی از مدیران حوزه معاونت آموزشی از پژوهشکده غدد درون ریز و متابولیسم در روز چهارشنبه مورخ ۹ خرداد ۱۳۹۷ بازدید کرد.
در ابتدای این بازدید دکتر خمسه رئیس پژوهشکده غدد درون ریز و متابولیسم ضمن بیان تاریخچه ای از  این پژوهشکده، گفت با تلاش هایی که برای احیای قسمت های آموزش و پژوهش گردید به موفقیت های ویژه ای در این زمینه دست یافتیم. وی اضافه کرد بخش غدد برای آموزش دانشجویان آندرگرجوایت از سطح بالایی برخوردار است.
دکتر خمسه به تاسیس بخش بستری بیماران غدد در بیمارستان فیروزگر اشاره کرد و افزود متاسفانه در بخش درمان با مشکلاتی از قبیل عدم تجهیزات کافی و ریزش بیماران مواجه هستیم ولیکن با این اوصاف در این پژوهشکده آموزش، پژوهش و درمان با هم و در کنار هم پیش می روند.
رئیس پژوهشکده ضمن اعلام راه اندازی سیستم ثبت الکترونیکی اطلاعات بیمار تصریح کرد برای ساماندهی بهتر پذیرش بیماران، نیروی انسانی کارشناس مورد نیاز می باشد. وی حضور هیئت علمی آماری در هر پژوهشکده را لازم و ضروری دانست و گفت در این پژوهشکده سه مرکز تحقیقات پیشگیری از بیماری های قلب و عروق، مرکز تحقیقات غدد و مرکز تحقیقات رشد و نمو کودکان فعالیت دارند.
در پایان معاون آموزشی دانشگاه با هیئت همراه از قسمت های مختلف پژوهشکده بازدید کردند و گفتگوهای صمیمانه ای در خصوص چالش ها و مشکلات موجود با اعضای هیئت علمی آن انجام دادند.

کد امنیتی را در کادر بنویسید
دفعات مشاهده: 173 بار   |   دفعات چاپ: 4 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر