• فیلم‌های آموزشی
  • Medical Cases

معرفی وایت‌برد ۵۵ اینچی لمسی و ۴K کاملا دیجیتالی Flip

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۳/۲۰ |

این وایت‌برد کاملا دیجیتالی و قابل تغییر از حالت عمودی به حالت افقی یا برعکس است. پایه این وایت‌برد قابل تنظیم است و در زیر آن چهار چرخ قرار گرفته است تا به راحتی حمل شود و در مکان‌های مختلف قرار بگیرد.تخته Flip از یادداشت و متن، عکس و دیگر محتوای تعاملی بهره می‌برد.سیستم‌عامل این وایت‌برد Tizen ۳.۰ است و ۸ گیگابایت حافظه داخلی است. پنل این وایت‌برد لمسی و ۴K UHD است.
وایت‌برد Flip سامسونگ به اتصالات بی‌سیم، درگاه USB و درگاه‌های اتصال به موبایل و کامپیوتر است تا به راحتی بتوان هر محتوایی را از روی این دستگاه‌ها به روی وایت‌برد پخش کرد. همچنین، می‌توان محتوای نوشته شده روی وایت‌برد را روی دستگاه‌های همراه و دسکتاپ نمایش داد.همزمان چهار نفر می‌توانند از طریق قلم استایلوس یا انگشت روی وایت‌برد کار کنند. این قابلیت وجود دارد که محتوای درج شده روی وایت‌برد در پایان هر جلسه؛ ذخیره شده و در آینده به صورت یک فایل در دسترس باشد.سامسونگ به طور مشخص می‌خواهد با محصولات تخته دیجیتالی Surface Hub مایکروسافت و Jamboard گوگل رقابت کند. هر دوی این محصولات نیز همانند Flip سامسونگ ۵۵ اینچی هستند و برای جلسات کاری یا کاربردهای کسب‌وکاری و استارتاپی طراحی شده‌اند. قیمت کنونی این وایت‌بورد ۲۶۹۹ دلار است و پایه های قابل هم آن نیز ۷۹۹ دلار قیمت دارد.

منبع

دفعات مشاهده: 45 بار   |   دفعات چاپ: 0 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر