سامانه نظام پیشنهادات

اطلاعیه شماره۶ نحوه پرداخت هزینه ثبت نام ترم تابستان۹۷

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۴/۱۹ |
باسمه تعالی
۱دانشجویان شاهد و ایثارگر(روزانه) ورودی سال ۹۵ و ماقبلِ آن ، با معرفی نامه (فرم شماره۳) تأیید شده توسط ستاد شاهد و ایثارگران مبدأ (مهر و امضاء) از پرداخت شهریه معاف می باشند.
۲- مابقی دانشجویان بابت أخذ هر واحد نظری مبلغ: ۲/۹۸۰/۰۰۰ریال و هر واحد عملی مبلغ:   ۴/۶۸۵/۰۰۰ریال ، به شماره حساب: ۵۱۷۲۲۰۸۶۳۶به نام حساب:«درآمد اختصاصی معاونت آموزشی» با شناسه واریز: ۴۱۳۶ نزد بانک ملت ،حداکثر تا مورخ :۱۳۹۷/۰۴/۲۰ واریز نموده و فیش پرداختی اسکن شده را از طریق سامانه ، ارسال گردد و اصل فیش از مورخ:۱۳۹۷/۰۴/۲۳ لغایت:۱۳۹۷/۰۴/۲۷به این ستاد تحویل شود%
(
توجه! حتماً شناسه واریز در فیش پرداختی قید گردد!)
۳- مبلغ هزینه های رفاهی (خوابگاه وتغذیه) متعاقباً اعلام خواهد شد.
۴- دانشجویانی که در مهلت مقرر نسبت به واریز شهریه اقدام ننمایند از لیست ثبت نام قطعی ، حذف خواهند شد!
۵- به علت روند اداریِ زمان برِ  عودت شهریه های پرداختی ، از دانشجویان عزیز درخواست می شود در هنگام واریز وجه ، به مقدار مبلغ واریزی دقت لازم را داشته باشند.
۶- ارسال نمرات دانشجویان میهمان ، منوط به تسویه حساب آنان با این دانشگاه می باشد.
۷- چنانچه به هر دلیل حذف درس تا مورخ: ۱۳۹۷/۰۴/۳۱
صورت پذیرد ، شهریه پرداختی عودت می گردد.(فرایند عودت شهریه حداقل ۳ماه به طول می انجامد) و اگر حذف درس پس از تاریخ مذکور باشد ،شهریه پرداختی به هیچ وجه مسترد نخواهد شد!
۸- معیار پرداخت شهریه براساس تعداد واحدهای ارائه شده در این دانشگاه می باشد.

نمونه فیش بانکی

دفعات مشاهده: 1500 بار   |   دفعات چاپ: 11 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر