برگزاری جلسه کارگروه توسعه آموزش مجازی با حضور معاون آموزشی دانشگاه

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۶/۱۰ |
جلسه کارگروه توسعه آموزش مجازی در علوم پزشکی با حضور دکتر کوهپایه زاده معاون آموزشی دانشگاه روز چهارشنبه مورخ ۷ شهریور از ساعت ۱۴ الی ۱۵:۴۵ پیرامون هدف گذاری، تعیین برنامه عملیاتی، تعیین لیست عناوین محتواها براساس کوریکولوم پزشکی عمومی و اولویت بندی آنها جهت تهیه فایل‌های چند رسانه ای تخصصی بخش بالین برگزار گردید.
در ابتدای جلسه سرکار خانم دکتر دهناد مسئول مرکز آموزش های الکترونیکی دانشگاه، شیوه‌های تولید محتوای الکترونیکی بخش بالین و فرآیند تولید این محتواها را بیان کردند. در ادامه جلسه اعضا به تبادل نظر در رابطه با عناوین محتواها پرداختند و با توجه به وجود محتواهای خارجی شناخته شده برای مهارت های عملی، خواستار تولید محتواهای تئوری بخش بالین بودند. دکتر کوهپایه زاده نیز با موافقت با نظر اعضا، با توجه به تخصصی بودن فرآیند تولید و تدوین فیلم آموزشی بر لزوم برون سپاری این فعالیت تاکید داشتند و در راستای ارتقای وبومتری دانشگاه پیشنهاد دادند که لینک محتواها در وبسایت دانشگاه قرار گیرد.
دفعات مشاهده: 347 بار   |   دفعات چاپ: 7 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر