انتشارنشریه الکترونیکی دانشگاه علوم پزشکی شیراز

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۷/۱۰ |
انتشارنشریه الکترونیکی دانشگاه علوم پزشکی شیراز

به اطلاع می رساند نشریه الکترونیکی دانشگاه علوم پزشکی شیراز با عنوان نشریه «سیب» در قالب ماهنامه، ابتدای هر ماه  در صفحه اول وب سایت این دانشگاه بارگزاری می گردد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه ؛ در این نشریه مطالب واطلاعات متنوع در حوزه های مختلف علمی، اجتماعی  مذهبی با زبانی شیوا  به منظور ارتقای سطح آگاهی گروههای مختلف سنی عرضه می شود.
 مسابقات عکاسی و جدول  به منظور جذب مخاطبان با معرفی برندگان هر شماره در شماره بعد نشریه از دیگر آیتمهای این نشریه می باشد.
از علاقمندان دعوت می شود ضمن بازدید از نشریه پیشنهادات ارزنده خود را اعلام دارند.

آدرس نشریه الکترونیکی سیب : http://ejournal.sums.ac.ir/71/index.html

دفعات مشاهده: 129 بار   |   دفعات چاپ: 5 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر