برگزاری جلسه هم اندیشی اساتید مشاور دانشکده پزشکی و دانشجویان همیار

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۸/۱۴ |
برگزاری جلسه هم اندیشی اساتید مشاور دانشکده پزشکی و دانشجویان همیار
جلسه هم اندیشی اساتید مشاور دانشکده پزشکی و دانشجویان همیار با حضور معاون آموزشی دانشگاه در روز شنبه مورخ ۱۲ آبان ماه در مرکز همایش های بین المللی رازی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه ، در ابتدای این جلسه دکتر سودابه وطن خواه ضمن تشکر از فعالیت اساتید مشاور گفت: معاونت آموزشی دانشگاه بارها شاهد بوده است که اساتید بسیاری در دانشکده پزشکی در زمینه اجرای آیین نامه استاد مشاور علاقمندانه فعالیت می کنند. وی با تاکید بر وجود لزوم رابطه تنگاتنگ بین اساتید و دانشجویان از اساتید مشاور خواست که چنانچه دانشجویی نیاز به مشاوره تخصصی برای حل مشکلاتی داشت که خارج از حوزه تخصص اساتید مشاور بود حتما به مرکز مشاوره طبق آیین نامه ارجاع داده شود.
سپس دکتر کوهپایه زاده در این نشست عنوان کرد: دانشکده پزشکی در اجرای آیین نامه اساتید مشاور از سال ها قبل پیشرو بوده است و خوشبختانه تاکنون دانشجویان بسیاری از حضور اساتید مشاور بهره برده اند. معاون آموزشی دانشگاه تصریح کرد که هدف از برگزاری این نشست تقویت بیش از پیش استاد مشاور است و برای انجام این تقویت نیاز به شنیدن نظرات و پیشنهادات اثرگذار اساتید در این زمینه داریم.
همچنین دکتر کوهپایه زاده ضمن ابراز خرسندی از مشارکت دانشجویان همیار بیان کرد: معاونت آموزشی دانشگاه در اجرای  آیین نامه استاد مشاور سعی کرده است از همه پتانسیل ها در این مسیر استفاده کند و امروز بسیار خرسندیم که از انرژی دانشجویان همیار جوان در کنار اساتید مشاور می توانیم استفاده کنیم.
سپس دکتر منوری در این نشست از حمایت های معاون آموزشی دانشگاه در اجرای آیین نامه استاد مشاور در دانشکده پزشکی تشکر  و قدردانی کرد و هدف برگزاری این جلسه را شفاف تر شدن نحوه انتخاب دانشجویان همیار، چگونگی همکاری آنها با اساتید مشاور و بیان شرح وظایف شان در حیطه آموزش نام برد.
در این نشست دانشجویان همیار ضمن تشکر از زحمات اساتید مشاور و تاکید بر نقش موثر آنان در جلوگیری از افت تحصیلی دانشجویان، انگیزه خود را از قبول این مسئولیت مشارکت در تسریع حل مشکلات دانشجویان مراجعه کننده به اساتید مشاور ذکر کردند و تصریح کردند تعداد دانشجویان مراجعه کننده به هر استاد مشاور زیاد است و ما سعی داریم در مسائلی از قبیل آشنایی دانشجویان با واحدهای مختلف درسی، آشنایی دانشجویان با محیط آکادمیک دانشگاه، ایجاد انگیزه در دانشجویان برای شرکت در المپیادهای علمی و ورزشی و همچنین ایجاد انگیزه برای انجام کارهای تحقیقاتی به صورت گروهی فعالیت داشته باشیم.
در پایان اعضای حاضر در این نشست به بیان سوالات، پیشنهادات و نقطه نظرات خود درباره اهداف این نشست پرداختند

دفعات مشاهده: 105 بار   |   دفعات چاپ: 0 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر