برگزاری جلسه با بنیاد ملی نخبگان

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۸/۱۴ |
برگزاری جلسه با بنیاد ملی نخبگان
جلسه با نمایندگان بنیاد ملی نخبگان مورخ 14 آبان ماه درسالن کنفرانس طبقه هفتم برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه ،در این جلسه پیرامون جذب نخبگان ایرانی خارج از کشور ، جذب اعضای هیئت علمی ،  تمهیدات لازم در جهت ارائه تسهیلات مناسب  به نخبگان ، توسعه همکاری های بین المللی و بهره گیری از فرصت های مطالعاتی بحث و تبادل نظر شد.
در این جلسه دکتر ناصری پور عنوان کرد: در این دوره ما می خواهیم به صورت عملی به سمت دانشگاه نسل سوم پیش رویم و در این راستا باید به مقوله بین المللی شدن توجه شود.
وی افزود: صورت حمایت بنیاد ملی نخبگان  و کسب مجوز،  دانشگاه آمادگی جذب نخبگان در رشته های IT در سلامت  داروسازی، دندانپزشکی ، طب بازساختی ، نوروساینس و رشته های بین رشته ای را دارد.
رییس دانشگاه تاکید کرد: باید به بهترین نحو ممکن از این فرصت همکاری استفاده شود ، لذا معاونین آموزشی ، پژوهشی و بین الملل می بایست پیگیری های لازم را در این زمینه انجام دهند تا به اهداف تعیین شده دست یابیم.
در ادامه گزارشی از اجرای تفاهم نامه بین دانشگاه علوم پزشکی ایران و بنیاد ملی نخبگان ارائه شد و اعضای حاضر در جلسه پیشنهادات و راهکارهای خود را در راستای همکاری با متخصصان خارج از کشور  بیان کردند.
در این جلسه رییس دانشگاه، معاونین آموزشی ،پژوهشی ، بین الملل و رییس دانشکده پزشکی و نمایندگان بنیاد ملی نخبگان حضور داشتند

دفعات مشاهده: 500 بار   |   دفعات چاپ: 7 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر